| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:30 Temat postu: Kto to powiedzial? |
|
|
Gra polega na tym, że dana osoba pisze cytat z książki, następna osoba odpowiada kto go wypowiedział. I pisze własny cytat.
I mój cytat
"Wydaje ci się ze jestes bardzo zabawny, tak? A jesteś tylko zarozumiałym, znencającym sie nad słabszymi szmatławcem, Potter.Zostaw go w spokoju." _________________ *** Avea Adderly *** |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:30 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
Dołączył: 24 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Sss.. Piekła *szaleńczy śmiech*
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 15:15 Temat postu: |
|
|
Liliy Evans ? _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 18:20 Temat postu: |
|
|
tak... to ona;D a podaj swoj cytat Vip;D _________________ *** Avea Adderly *** |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 18:38 Temat postu: |
|
|
''Różdżka nadal w dżinsach? Oba pośladki jeszcze całe? W porządku, idziemy. Locomotor kufer.'' _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 19:14 Temat postu: |
|
|
Tonks;D To chyba ona;D
------------------------------
"- Masz dobre przeczucie, co do grzebania ogromnego
pająka?" _________________ *** Avea Adderly *** |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 19:22 Temat postu: |
|
|
Ron xDD
========
''Może jest, a może go nie ma, ale pozostaje faktem, że potrafi poruszać się szybciej niż Severus Snape, gdy mu się zagrozi szamponem, więc nie liczcie na to, że zabawi gdzieś dłużej, gdy wy planujecie coś ryzykownego.'' _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 20:46 Temat postu: |
|
|
Hmm ... Kojarzyciee ??
Jeśli nie to tu jest mała podpowiedź: Potterwarta _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cocaine
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 15:56 Temat postu: |
|
|
hmmm chyba Fred
"Udało się, dostali w kość, niech żyje Potter nam! A Voldek gnije w piekle, za którym tęsknił sam!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 13:55 Temat postu: |
|
|
Irytek xDD
''Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół.'' _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cocaine
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 14:20 Temat postu: |
|
|
Syriusz Black
"Weź sobie ciasteczko, Potter." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 14:47 Temat postu: |
|
|
Minerwa McGonagall
'' Albusie Severusie – (...) – nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem jakiego znałem. '' _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cocaine
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 14:50 Temat postu: |
|
|
Harry Potter
"A ja i Fred to, co, jesteśmy tylko sąsiadami?"" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 15:03 Temat postu: |
|
|
George Weasley
'' Pokłoń się śmierci, Harry. '' _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cocaine
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 15:08 Temat postu: |
|
|
Lord Voldemort
"Och, przymknij sie, Dursley, ty wielka sliwko w occie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vipera
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 15:13 Temat postu: |
|
|
Czyżby Hagrid ?? xDD
To będzie szybkie... może nawet bezbolesne... nie wiem... nigdy nie umierałem... _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 15:13 Temat postu: |
|
|
|
|