Vipera
Dołączył: 24 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Sss.. Piekła *szaleńczy śmiech*
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 18:21 Temat postu: |
|
|
Trzmiel (Dumbledore) xDD
''Aha, Crabbe, rozluźnij trochę uścisk, bo jak Longbottom się udusi, będzie mnóstwo papierkowej roboty i obawiam się, że będę musiał o tym wspomnieć w twojej opinii, jeśli kiedykolwiek złożysz jakieś podanie o pracę. '' _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
Vipera
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 21:19 Temat postu: |
|
|
Hmm.. Fred alboo Georgee...
xD
Ależ oczywiście, że to się dzieje w twojej głowie, Harry, tylko skąd, u licha, wniosek, że wobec tego nie dzieje się naprawdę? _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|
Carmen
Dołączył: 07 Gru 2009 Posty: 80 Skąd: oODolina Płaczu i Zgrzytania ZębamiOo
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 21:22 Temat postu: |
|
|
Dumbledore ;>
Z takim mózgiem to mógłbyś być śmierciożercą. Czy nie udowodniłem przed chwilą, że moim patronusem jest koza? ^^ _________________ "Mężczyzna to jak pies - dać mu jeść i miejsce do spania, a już swej budy nie opuści" |
|
Vipera
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 21:29 Temat postu: |
|
|
Również Dumbledore lecz Aberforth
Może ma nadzieję, że ktoś inny zabije Voldemorta, kiedy my tu będziemy pomagać jej w robieniu babeczek nadziewanych jagnięciną? _________________ ,, - NIE NAZYWAJ MNIE TCHÓRZEM !!! - ryknął Snape, a jego twarz stała się nagle twarzą szaleńca, jakby targał nim ból tak nieludzki, jak wyjącym, skomlącym psem, uwięzionym w płonącym domu poza nimi. " HP i KP
|
|